Online leerplatform

PAN ACADEMY

PAN Academy is het online leerplatform van PAN dat voedingswetenschap voor iedereen toegankelijk maakt.

We weten dat voeding een grote invloed heeft op onze gezondheid, maar tegelijkertijd wordt het onvoldoende benadrukt in de geneeskunde opleiding. We zijn op een missie om dit te veranderen door onze kennis op het gebied van voeding en gezondheid aan te bieden in de vorm van een leuke en boeiende E-learning aan medische studenten, artsen en professionals in de gezondheidszorg. Met deze kennis kan je je patiënten nog beter ondersteunen bij het maken van leefstijl veranderingen.

Deze E-learning is niet alleen voor medische professionals. Iedereen die wil leren hoe gezonde, onbewerkte plantaardige voeding levens kan redden, de meest dodelijke NCD’s kan behandelen en voorkomen en klimaatverandering kan verminderen, wordt uitgenodigd om de cursussen te volgen.

Op het moment zijn twee engelstalige E-learning modules GRATIS beschikbaar. De eerste module, The Power of Nutrition, geeft achtergrond informatie over de relatie tussen voeding en gezondheid. De tweede module, The Basics of Nutrition, introduceert voedingswetenschap.

Voor meer informatie en om meteen aan de slag te gaan ga naar https://pan-int.org/academy/

Gratis toegang
Onze educatieve cursussen zijn voor iedereen beschikbaar, maak een PAN Academy gebruikersaccount aan om te beginnen.Gerichte modules over verschillende voedingsgeneeskundige onderwerpenGemakkelijk te volgen, leuke en boeiende videolessen met een presentator. Veel afbeeldingen en visuele aanwijzingen om u te helpen de informatie te onthouden. Quizzen om je nieuwe kennis te testen.
Wetenschappelijk onderbouwd
Ons team van deskundige voedingswetenschappers en artsen gebruikt de nieuwste wetenschappelijke kennis om ervoor te zorgen dat de inhoud van de cursus accuraat en up-to-date is.
Extra’s voor PAN leden
PAN leden krijgen extra toegang tot PAN Academy add-on functies en middelen waaronder:
  • Downloadbare spiekbriefjes met een samenvatting van de belangrijkste feiten uit elke module
  • Eindtoets voor elke module
  • Certificaten die je kunt gebruiken voor uw professionele ontwikkeling en om te bewijzen dat u de eindtoets heeft gehaald en de cursussen met succes heeft afgerond.
  • En nog meer voordelen alleen voor leden!

What kan je verwachten in de E-learning?

Module #1 Lesson 3 – Health Risks of Red Meat
Red meat and processed meat (such as sausages or cold cuts) are recurrently associated with health risks. We take a deep dive into what the latest science can tell us about nutrition and health in lesson 3.

Module #2 Lesson 7 – Is dietary fibre good for your health?
In this clip, Cirus explains the various positive effects of dietary fibre and polyphenols on the gut microbiome and on our health in general.