Online leerplatform

PAN ACADEMY

PAN Academy is het online leerplatform van PAN dat voedingswetenschap voor iedereen toegankelijk maakt. We weten dat voeding een grote invloed heeft op onze gezondheid, maar tegelijkertijd wordt het onvoldoende benadrukt in de geneeskunde opleiding. We zijn op een missie om dit te veranderen door onze kennis op het gebied van voeding en gezondheid aan te bieden in de vorm van een leuke en boeiende E-learning aan medische studenten, artsen en professionals in de gezondheidszorg. Met deze kennis kan je je patiënten nog beter ondersteunen bij het maken van leefstijl veranderingen.

Deze E-learning is niet alleen voor medische professionals. Iedereen die wil leren hoe gezonde, onbewerkte plantaardige voeding levens kan redden, de meest dodelijke NCD’s kan behandelen en voorkomen en klimaatverandering kan verminderen, wordt uitgenodigd om de cursussen te volgen.

Op het moment zijn twee engelstalige E-learning modules GRATIS beschikbaar. De eerste module, The Power of Nutrition, geeft achtergrond informatie over de relatie tussen voeding en gezondheid. De tweede module, The Basics of Nutrition, introduceert voedingswetenschap.

Voor meer informatie en om meteen aan de slag te gaan ga naar https://pan-int.org/academy/