CONGRES - on hold

EEN GEZONDE TOEKOMST IS PLANTAARDIG

We keken er zo naar uit om je op zaterdag 29 januari te verwelkomen op de allereerste editie van het PAN Nederland Congres. Helaas hebben we besloten om het congres op die datum niet door te laten gaan, vanwege de verslechterde coronasituatie en onzekerheid over de maatregelen. 

We hopen het congres naar het voorjaar van 2022 te verplaatsen, maar kunnen op dit moment nog geen nieuwe datum beloven. We werken ondertussen verder aan het programma en houden je op de hoogte. En wat in het vat zit, verzuurt niet; het wordt een inspirerende congresdag. Als je een ticket hebt gekocht, die blijft natuurlijk geldig!

PAN Nederland Congres

In het voorjaar van 2022 vindt de eerste editie van het PAN Nederland Congres plaats in de Janskerk in Utrecht. Het thema is ‘Een gezonde toekomst is plantaardig’. Onderzoekers, artsen, diëtisten en andere gezondheidsprofessionals inspireren je met de nieuwste onderzoeksresultaten en praktijkervaringen.

Het congres gaat over het effect van gezonde voeding op het voorkomen en behandelen van ziekte. Wat is de impact van een onbewerkt en plantaardig voedingspatroon op het individu, in de spreekkamer, het dorp, het ziekenhuis en op de planeet?

In 2020 ging PAN Nederland van start als een onderdeel van PAN International, een wereldwijd netwerk van zorgprofessionals. Inmiddels hebben we een actieve achterban van meer dan 100 artsen, onderzoekers en paramedici. Tijd voor een congres om met jou na te denken over hoe een plantaardige leefstijl invloed heeft op gezondheid, ziekte en behandeling. Hoe bereikbaar is een plantaardige toekomst en hoe kunnen we de implementatie van deze ontwikkeling versnellen?

Koop je ticket

De verkoop van de tickets wordt hervat op het moment dat de nieuwe datum definitief is.

Eerder gekochte tickets blijven geldig.

Praktische informatie 

Congres PAN Nederland: ‘Een gezonde toekomst in plantaardig’.

Datum: wordt later bekend gemaakt.

Locatie: de congreslocatie Janskerk ligt in hartje Utrecht aan het Janskerkhof. De bus stopt voor de deur. Vanaf Station Utrecht Centraal loop je in een kwartier naar de Janskerk.

Janskerkhof 26
3512 BN Utrecht

De locatie is rolstoelvriendelijk.

Houd er rekening mee dat we werken met de CoronaCheck-app en dat een geldig vaccinatie- of testbewijs nodig is om deel te nemen aan het congres.

Voor vragen en verdere informatie: .