Welkom bij de Physicians Association for Nutrition!

Bedankt voor je inschrijving als lid van PAN Nederland, hartelijk welkom! 
We zijn blij met je betrokkenheid en zullen je op de hoogte houden van onze activiteiten.

Toegang ledenwebsite PAN Nederland
Via deze link kun je inloggen op de ledenwebsite van PAN Nederland. Hier vind je een prachtige basispresentatie met alle bronartikelen die je kan gebruiken voor presentaties of scholingen in jouw netwerk. Let op: het duurt enkele dagen voordat dit geactiveerd is. 

Maak jezelf bekend!
Check dit overzicht met zorgverleners die lid zijn van PAN. Wil je zelf ook op deze lijst staan? Meld je dan aan via de Ledenwebsite. Hier kun je jouw gegevens invoeren en deze verschijnen dan een paar dagen later op het overzicht met zorgverleners.

Toegang webinars en andere opnames via PAN International
Via deze website van PAN International krijg je toegang tot webinars en opnames van bijvoorbeeld het VegMed Congres. Het password is het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent. Let op: het duurt enkele dagen voordat dit geactiveerd is. Van harte aanbevolen!

Whatsapp groep PAN Nederland
Elkaar laagdrempelig vinden is heel belangrijk voor ons. Via deze link kan je je aanmelden voor de Whatsapp groep voor leden van PAN Nederland. Meld je aan en drop gerust een vraag.

Nieuwsbrieven, social media
De leden ontvangen regelmatig updates via een speciale nieuwsbrief. Daarnaast kan iedereen zich (ook al ben je geen lid) aanmelden voor de algemene nieuwsbrief via de website (zie onderaan de pagina). Op deze pagina vind je ook de links naar onze socials.

Doe mee met de maandelijkse Journal Club
Met uitzondering van de maand augustus is er iedere maand op donderdag van 19.30-20.30 uur een Journal Club. Een week voor iedere Journal Club ontvang je een e-mail met meer informatie.

Help je mee?
We hebben regelmatig kleinere en grotere projecten voor leden die iets extra’s willen doen. Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Meld dit dan even bij onze secretaris Anna Kretova via info@pan-nl.org.

Betalingen en informatie
De betaling van de contributie wordt jaarlijks rondom deze datum automatisch afgeschreven. Voor algemene vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar info@pan-nl.org. Voor vragen inzake lidmaatschap en betalingen kan je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@pan-nl.org.

Vriendelijke groet,
het bestuur van PAN Nederland